vrijdag 22 juli 2011

Nog steeds rauw Peer-spinazie


Nog steeds eet ik veel rauw af en toe wat warms tussendoor omdat ik dat niet wil opgeven en dat is niet erg want ik krijg genoeg vitamines binnen als ik op zn minst 1 smoothie p dag drink.
Mijn tussendoortjes zijn vaak stukjes komkommer of fruit en wat ik eet krijgen mn kindjes ook.
Weeg nu al 60 kg dus ben eindelijk weer op weg naar een gezond gewicht en dat door gezond te eten ik eet gewoon verminder niets het enige wat ik niet doe is snoepen en als ik trek heb pak ik iets gezonds ik kan eten wat ik wil en zoveel ik wil..is dat niet wat iedereen zou willen?
Ik denk zelfs dat je veel en veel meer gewicht zou kunnen verliezen als je het voor 100% zou doen.
Voor mij is dit al perfect en weet je mn zoontje was echt 1 keer p maand ziek en sinds ie van mij fruit-smoothies drinkt is ie nog niet 1 keer ziek geweest nu moet ik de winter nog wel ff zien hoor want van school nemen ze niet alleen tekeningen mee maar ook die mooie bacillen.
Ik ben eigenlijk nu ik er over na denk ook nog niet verkouden geweest met die weer schommelingen normaal kon ik daar niet tegen.

Ok de smoothie van vandaag

Blender
200 ml water
2 handen spinazie Deze proef je echt niet het wordt overheerst door de smaak van fruit)
1 banaan
1 appel
1 peer
2 kiwi's

Blenden en smakelijk!Kinderen die hun eten ontleden zou ik geen spinazie in de smoothie geven mssn bietjes??
geen idee =D
Die zoon (5) van mij is wel stoer vind je niet?

2 opmerkingen:

 1. Haha ziet er lekker uit hoor! Ik weet wel zeker wanneer iedereen zo gezond zou eten... er veel minder mensen zullen zijn die ziek worden. Gewoon goed eten, goed schoon houden maar niet té (wel een beetje weerstand creeeren... die extra wordt gevoed door de gezonde voeding) en klaar :) Ik wil ook meer rauw eten, maar mijn vriend ziet dit nog niet echt zitten helaas. Dus eet ik vaak rauwe worteltjes, komkommer en een heleboel tomaten tussendoor :)

  Groetjes,


  www.createyourhealthylifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je reactie op mijn laatste stukje! vind het heel mooi hoe je beschrijft dat het allemaal energie is.. Ga het zeker op deze manier nog een keer benoemen! Dankjewel voor de inspiratie. Fijn om te zien dat er mensen zijn die zich realiseren hoe erg het eigenlijk allemaal voor die dieren is. Ik ben zo omgeslagen dat ik gewoon hun verdriet zie in de ogen op al die foto's...

  groetjes,

  asha

  BeantwoordenVerwijderen