donderdag 7 juli 2011

Bio heb je geld voor nodig, het zou toch anders moeten kunnen?


Als ik ergens voor zou knokken is het wel gelijk voedsel voor iedereen het lijkt of bio alleen maar voor de mensen is die (sorry) veel pieken hebben (jaloers ...beetje) maar goed mensen in de bijstand of net daarboven moeten maar genoegen nemen met bespoten groeten, bespoten fruit met E621 je wordt gewoon vergiftigd waar je bij staat.
Mensen die minder geld hebben mogen ziek worden... ik zelf ben allang wakker en weet donders goed wat er speelt en droom van een tijd dat we gezamenlijk voedsel kunnen delen en zaaien die we met liefde verzorgen.
ECO leven... schitterend helaas niet voor iedereen haalbaar vanwege dat het te duur is in aanschaf ik denk dat iedereen wel zonnepanelen zouden willen hebben toch?

Ik heb niets te klagen, heb een schitterend leven en toch droom ik van een wereld die er allang had kunnen zijn als ze niet zo gefixeerd waren geweest op geld en macht.

Laat het nu allang ontworpen zijn al zeker 10 jaar liggen de ontwerpen er voor een ecowereld waar we gelijk zijn, het hoeft alleen gebouwd te worden.

Wel eens gehoord van het Venus project?
Deze man is inmiddels bejaard maar geeft nog steeds lezingen ook hij zegt dat ze zo mogen beginnen met bouwen maar er is maar 1 reden waarom ze het niet doen en dat is geld,macht.Geen opmerkingen:

Een reactie posten