zaterdag 4 juni 2011

Vandaag begint mijn rauwe avontuur

Ik ben zo enthousiast!!!
Ik krijg zo dadelijk mijn blender en dan ga ik beginnen, ik zal mijn recepten hier gaan opschrijven.
Hopelijk kan ik mensen inspireren.
Lekker gezond

Waarom ik dit doe ok ik weet dat ik 6 maanden geleden ben bevallen van mijn dochtertje maar ik ben nog steeds moe en heb een enorme haaruitval! Dat duid op vitamine te kort en idd op de hormonen die nog steeds in mijn lijf zitten.
Ook gaan er nog wat kilo's vanaf en hoe doe je dat het beste.. gezond eten dus ja de vitamines die ik normaal moet missen omdat het eten gekookt is zal ik nu binnen gaan krijgen. In kant en klare sauzen zit ook bijna geen voeding stoffen het is geen wonder dat we overal voeding-supplementen bij moeten slikken.
Bijvoorbeeld foliumzuur zat vroeger volop in groente maar tegenwoordig moeten groentes met behulp van chemicaliƫn sneller groeien waardoor er een hoop voedingstoffen verloren gaan ..kun je na gaan dat er niets meer over blijft als je de groentes kookt.
Tegenwoordig hebben ook steeds meer mensen last van depressies en andere ziektes waarom? Omdat ze er vatbaarder voor zijn, aan 8 uur slaap hebben we niet meer genoeg en ik spreek uit ervaring ik kan de hele tijd wel slapen, maar ik put uit een sinaasappel een hoop energie en nog beter aardbeien uit eigen tuin bevatten zoveel levende energie!!
Ik wil me fijner voelen mijn lichaam heeft vitamines nodig echte vitamines niet die uit een potje.
Ik kwam op youtube iemand tegen http://www.youtube.com/user/LeijaTurunen
dit meisje straalde energie het spatte van het scherm al snel werd duidelijk waarom ze eet gezond. Raw food het is nog zeldzaam in Nederland maar in Amerika zijn rawfood restaurants al vrij normaal.
Ik ga rustig aan beginnen ik begin met 1 groene smoothie p dag en ja met dit heerlijke weer gaat een salade er ook wel in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten