zaterdag 18 juni 2011

Dag 14 Citrus smoothie

Nodig:
banaan
1citroen
2sinaasappelen
1 hand bladspinazie
200 ml water

Het gaat er niet in 1 keer in tenzij je een blender hebt die groter is.


Dag 14 het gaat nog steeds geweldig voel me goed en gezond energie is super, ik hoop alleen wat aan mn haaruitval te kunnen doen die ik over heb gehouden na mn bevalling vraag me af wat ik behalve vitamine C er nog meer aan kan doen want trek nog steeds hele bossen uit mn haar als het zo door gaat... spreek t niet uit maar ga er toch even mee naar de HA
Ben wel onder tussen al in totaal sinds ik met de smoothies begon al 1,600 kwijt!
nog 1 kg en ik zit op mn gewicht van voor mn zwangerschap, mn gewicht is mn minste zorg maar wil zo laten zien dat door gezond te eten dat je wel degelijk kan afvallen en dat zonder kcal te verminderen laatst een dag uitgerekend dat ik met 1 dag rauw over de 1200 kcal kwam normaal kwam ik alleen aan die hoeveelheid als ik een paar repen chocola opat ofzo.
Ik blijf zeker rauw eten.

2 opmerkingen:

 1. Deze smoothie klinkt lekker! Vitamine B12 is ook héél goed als je haaruitval (dan wel niet dé beste tegen haaruitval) hebt evenals vitamine D (die er overigens ook voor zorgt dat je de vitamine C beter opneemt.) Omdat vitamine C snel "vervliegt" in je lichaam kan je het beter 2 keer per dag nemen.
  Goed dat je weer bijna terug op gewicht bent, ik ook :-) Nog 2 kilo te gaan en dat in 3 maanden :-) Vanmorgen was m'n buik weer plat, ik was echt blij hihi

  Fijne zaterdag verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Famke,
  Kwam op je blog terecht en zie allemaal gezonde en heerlijke recepten. De smoothie ga ik zeker uitproberen. Ik heb mij ook als volger bij je aangemeld.
  Hartelijke groet,
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen